AK Parti eski il başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, Milletvekili Süleyman Özgün'e eleştirilerde bulundu. Tanrıver, kayısı kurutan vekil Özgün'e tepki gösterdi.

AK Parti eski il başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme dair değerlendirmelerde bulunmaya devam ediyor. Güncel konuların yanı sıra ekonomik ve diğer konularda partisini de eleştiren Tanrıver son paylaşımında Ak Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün'ü hedef aldı. Milletvekili Özgün'ü kayısı kuruturken çekilen videosuyla ilgili eleştirilerde bulunan Tanrıver; 'Senin işin Nevşehir tabiriyle kayısı şaklamak değil vekilim! Senin işin 4 TL'ye üreticiden alınan kaysının manavda 50 TL satılmasına engel olmak' dedi.

Eski Başkan Tanrıver Milletvekili Süleyman Özgün'ün pazar günleri kendine izin verdiğini ve kimse tarafından rahatsız edilmek istenmediğini iddia ederek 'Millet yaşanan mali sıkıntıyı yüklenmeye çalışırken seçilmiş milletin vekili kendine pazar günleri için izin veriyor, izin verdiğini de teşkilata ilan ediyor ki kimse rahatsız edip talep de bulunmasın diye. Sonra da milletin içindenim mesajı vermek için kayısı açtığı videoyu paylaşıyor. Senin işin Nevşehir tabiriyle kayısı şaklamak değil vekilim! Senin işin 4 TL'ye üreticiden alınan kaysının manavda 50 TL satılmasına engel olmak. Bu şehirdeki kayısı, üzüm, kabak çekirdeği, ceviz, badem, elma üreticisinin ürettiğini değerlendirmesi için tesis açtırmak, kooperatif kurdurmak. Üreticinin, tarımla hayatta kalmaya çalışan emekçinin sesi olmak. Ama nerde.. Yahu Allah aşkına, millet aşkına kimsenin aklıyla dalga geçmeyin.

Nevşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Kuracak. Nevşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Kuracak.

Bu yazdıklarımın sonuçlarını şimdiden tahmin ediyorum, yine çok konuşuyorsun diyerek yüklenecekler ama önemli değil, siz susun, siz şehri sahipsiz bırakın, milletin sesi olmak benim için sizin kırılmanızdan daha önemli' dedi.

Tanrıver'den, Arefe günü yazılan cezalara tepki

AK Parti eski il başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, Arefe günü Atatürk Bulvarı üzerinde alışveriş yapmak için araçlarını yol üzerine bırakan sürücülere trafik ekiplerinin ceza yazmasına tepki gösterdi.Tanrıver paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Kurban Bayramı arefesinde Atatürk bulvarı üzerinde alışveriş için bekleyen, duraklayan, işyerlerinden bir şey alıp çıkacak araç sahiplerine cadde boyunca 15-20 sivil polis ile gözetleyerek cezalar yağdırırdılar. Kimsenin sesi çıkmadı. Ama yöntem yanlıştı. Uyarmak yerine bu yoğunluğu fırsata çevirme anlayışı bize yakışmıyor. Arefe günü millet alışveriş yapmayacak mı, esnaf kazanamayacak mı, ama bu yazılan cezalar millet ile hükümet arasındaki bağın birer birer açılmasına neden oluyor. İnsanlar bir bir küstürülüyor. Birer birer gönülleri feth ederek toplanan destekle büyüyen parti, yanlış anlayışla gün gün eritilmeye çalışılıyor.

Milletin refahı için düzenleme yapılması gerekirken tüm yanlışların sonuçlarını millete yüklemek, geçici ve ağır yaptırımlarla millet ile mesafeyi açmaya sebep olmaya devam ediyor.

Milleti imar barışı ile tuzağa düşürüp, harç tahsil eden devlet, şimdi binlerce insanın ufak tefek yaptırdığı yerlerini, ticarethanelerini yıkmaya devam ediyor. İmardaki yolsuzluklarla, imar rantlarının önüne geçmek için ise hareket etmiyor. Buna karşı çıkanlar ise cezalandırılıyor.

Nevşehir'de merkez il belediyesi dahil hiçbir ilçeyi Ak Parti olarak kazanamamış durumdayız. Bu sonuç neden böyle diye düşünmedik, halen kibirli tavırlarla millet ile aramızı açmaya devam ediyoruz.

Haber kaynak Çağla Aktürk Baş

[email protected]

Editör: TE Bilisim