Nevşehir Valisi Ali Fidan yaptığı açıklamada; "Bugün gerçekleştirilen eğitim faaliyeti sırasında meydana gelen elim kazada, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli mesai arkadaşımız Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun'un şehit olduğunu teessürle öğrendim.

Şehidimiz Hüseyin Uzun'a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, jandarma teşkilatımıza ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum." dedi.

NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ ÖZGÜN'DEN TAZİYE

Nevşehir Simya Koleji’nde 23 Nisan Coşkusu! Nevşehir Simya Koleji’nde 23 Nisan Coşkusu!

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün’de;"Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan personelimiz Jandarma Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun’un, bugün yürütülen bir eğitim faaliyeti sırasında meydana gelen üzücü kaza sonucu Şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehidimize Yüce Allah’tan rahmet; kıymetli ailesine, silah arkadaşlarına, Jandarma teşkilatımıza ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun." dedi.

[email protected]